De ce NHR Agropartners?

Istoria recenta a lasat Granarul Europei in paragina. Taranii si-au recuperat pamanturile dar nu au mai putut sa le lucreze… Tehnologii invechite, productii reduse, costuri mari. Munca multa si grea, agricultori saraci. Dar speranta exista! Pentru ca Romania poate sa redevina o forta agricola in Europa, prin investitii in tehnologie avansata si abordare moderna a agriculturii. Fara pierderi, cu costuri si riscuri reduse. Numai asa vom avea garantia unor productii crescute, pentru ca o agricultura puternica inseamna agricultori puternici.

Viziunea noastra

Aceasta este viziunea, aceasta este promisiunea NHR Agropartners – partenerul tau in agricultura! NHR Agropartners inseamna daruire pentru agricultorii romani. Suntem aici din 2001, cand cu 7 angajati am pornit aceasta lupta, ajungand astazi la peste 220 angajati, 13 birouri si stocuri de piese de schimb de peste 4 milioane de euro. De la 50 de utilaje in 2001 la peste 1200 in prezent!

NHR Agropartners inseamna experienta. Am reusit acolo unde altii au dat gres. VA Intertrading a reusit sa relanseze, sa eficientizeze si sa creasca imaginea unor branduri de renume la nivel mondial ca Deutz Fahr si JCB. NHR Agropartners inseamna branduri recunoscute promovate cu succes in Romania: Deutz-Fahr, JCB,  Poettinger, Hardi, Bogballe, Hydrac, Sfoggia, Fantini, Einboeck.

Schimbari pentru agricultorul roman

NHR Agropartners s-a  adaptat schimbarilor. Viziunea NHR: sa reprezinte in Romania branduri de calitate, sa dezvolte parteneriate de exclusivitate pe termen lung. Iar schimbarile au fost un succes de fiecare data. NHR formeaza agricultori puternici! Prin tehnologia de ultima ora prin solutiile de finantare performante, prin know-how si educarea permanenta a agricultorilor. NHR Agropartners a investit pentru a sustine eficient agricultorul roman: aproape de ei prin dezvoltare de filiale, stocuri consistente, service performant si mai ales rapid.

Ne mandrim cu o recolta de agricultori puternici, care se vor mandri la randul lor cu recolte bogate. Pentru ca o agricultura puternica si bogata inseamna o Romanie puternica si bogata!

C9000_SERIES_DSC_4663
agricultura de precizie