Piese originale

NHR Agropartners vinde doar piese originale si facem acest lucru pentru ca ne dorim ca masinile si utilajele agricole pe care vi le-am furnizat sa functioneze in cele mai bune conditii, pentru o perioada cat mai indelungata.

Ati investit foarte multi bani in utilajele dvs. si pentru a le mentine in stare optima de functionare in perioada campaniei trebuie sa folositi numai piese originale. Acestea au cea mai buna calitate, fiind concepute si produse special pentru utilajul dvs.

Stoc de piese de schimb

Fiecare filiala NHR are un stoc de piese de schimb disponibil, facut in functie de echipamentele vandute in zona.

Localizat la sediul central al NHR, depozitul principal de piese de schimb are pe stoc in permanenta peste 20.000 de articole, iar livrarea de la o filiala la alta este garantata in 24 ore.

NHR Agropartners dispune de un sistem integrat care permite verificarea disponibilitatii in oricare filiala din tara in timp real.

Angajatii nostri sunt pregaiti sa indentifice codurile corecte, in baza seriei echipamentului.

Pretul pieselor este facut in conformitate cu Lista de Preturi Europeana (European Parts Pricelist) publicata de catre producator. Toate promotiile desfasurate de-a lungul anului sunt publicate in reviste de specialitate, transmise prin e-mail si afisate pe site.