Studenti

Daca esti un student aproape de terminarea studiilor, pregatit pentru a-ti testa abilitatile noi, cei de la  NHR Agropartners iti oferim ocazia unui stagiu de pregatire (internship). Stagiul este urmarit de catre un mentor, care iti va evalua performanta si abilitatile, si te va indruma in cariera ta profesionala.

Absolventi

Daca esti un absolvent recent, dinamic si plin de initiativa, iti poti gasi un loc de munca la NHR Agropartners. Iti oferim training-uri interne și externe pentru a-ti cizela abilitatile si un mediu profesional care sa-ti permita dezvoltarea profesionala pe care ti-o doresti.

Candidati cu experienta

NHR Agropartners ofera oportunitati de cariera pentru profesionistii cu experienta, cu expertiza tehnica si comerciala legate de zona operationala. Cautam oameni carora le place lucrul in echipa, oameni pasionati, capabili sa motiveze intreaga echipa si sa o duca la nivelul urmator de performanta.

Daca esti interesat sa te alaturi echipei noastre scrie-ne la: jobs@vait.ro

Junior Customer Service Assistant

Pozitie disponibilă pentru filiala NHR Agropartners Craiova.

Entuziasmul, spiritul de echipă, curiozitatea și inițiativa sunt atuurile tale?
Înseamnă că ne potrivim!

Vino în echipa NHR Agropartners si vei avea ocazia să îți perfecționezi abilitățile de comunicare, negociere și customer service!

Ce ne așteptăm de la tine:

 • Să ai entuziasm, spirit de echipă și inițiativă, să fii o persoană comunicativă, să te poți adresa în limba engleză, să fii o persoană curioasă și atrasă de acest domeniu.
 • Ne așteptăm să îți fie ușor să utilizezi computerul, iar efortul să fie susținut de studii finalizate în domeniul economic, agricol, tehnic sau industrial. Tehnologia e mereu în schimbare și noi vrem să fim mereu capabili să îi folosim avantajele.

Descrierea jobului

Cu ce te vei ocupa:

 • Vei sprijini echipa de vânzări utilaje agricole în relația sa cu clienții atât pe parcursul procesului de vânzare, cât și în toate cerințele ulterioare ale fermierilor.
 • Vei contribui la succesul echipei post-vânzare, prin monitorizarea activității în sistemul ERP Navision

În detaliu:

 • De la emiterea ofertei inițiale pentru vânzarea de utilaje agricole și până la plata integrală a acestora, vei fi imaginea companiei și ne bazăm pe tine să oferim cele mai bune servicii clienților, asistența și consultanța.
 • În același timp, ne așteptăm ca toate activitățile de vânzare și post-vânzare să fie înregistrate corect și în timp real în sistemul de baze de date integrat ERP Microsoft Navision Dynamics.
 • Vei contacta clienții pentru a le prezenta ofertele noastre, pentru a verifica plata facturilor restante sau completarea corectă a dosarului lor de finanțare.
 • Vei avea un mediu de lucru dinamic, unde nu e loc de plictiseală, dar poți găsi satisfacții din plin.

Oferim: pachet salarial atractiv, tichete de masă, decontare transport, bonus semestrial, abonament medical la clinică privată, instrumente de lucru (calculator, telefon).

 

NHR Agropartners te va sprijini cu o echipă bine pregătită, performantă și de încredere, cu o experiență bogată și o prezență în agri business de peste 20 de ani și cu un portofoliu de brand-uri premium de mașini și utilaje agricole  – DEUTZ-FAHR, JCB AGRI, Poettinger, Hardi, Bogballe. Participăm des la training-uri pentru a ne dezvolta profesional, suntem deschiși și  ne simțim ca o familie.

 

Dacă consideri că te potrivești descrierii, așteptam CV-ul tău la jobs@vait.ro!

Specialist resurse umane

Poziție disponibilă pentru sediul NHR Agropartners din Otopeni.

Atuu-rile tale sunt empatia și comunicarea, atenția la detalii, ai abilități de analiză și iți plac cifrele?

Înseamnă că ne potrivim și te așteptăm în echipa noastră!

Ce ne așteptăm de la tine:

 • Să ai experiență de 3 – 5 ani pe o poziție similară
 • Să fii o persoană comunicativă, organizată, diplomată, cu spirit de echipă și inițiativă
 • Să te poți adresa în limba engleză
 • Ne așteptăm să îți fie ușor să utilizezi sistemele IT, iar efortul să fie susținut de studii finalizate în domeniul resurselor umane, economic, drept sau sociologie/ psihologie
 • Să ai o bună cunoaștere a legislației și a proceselor de resurse umane și salarizare
 • Cunoștiințe de operare într-o aplicație de resurse umane și salarizare – WizOne & WizSalary reprezintă un avantaj.

Descrierea jobului

Cu ce te vei ocupa:

 • Vei asigura activitațile legate de administrarea de personal și salarizarea din cadrul societătii în conformitate cu politicile firmei și cu legislația specifică în vigoare.

În detaliu, HR specialist-ul:

 • Întocmește și gestionează documentele de angajare, modificare, suspendare și încetare a activității angajaților companiei.
 • Gestionează relația cu furnizorul de servicii de medicina muncii
 • Efectuează introducerea/ modificarea datelor angajaților și datelor contractuale în Revisal și în aplicația internă de resurse umane.
 • Colectează și centralizează toate informațiile privind ștatul de plată (pontaje, concedii medicale, modificări de salarii, prime, bonusuri, popriri/ rețineri etc.).
 • Efectuează calculul salarial și întocmeste statul de plată in aplicația de resurse umane, Declaratia 112, centralizatoarele de taxe și impozite datorate statului și fișierul pentru plata salariilor.
 • Întocmește și depune dosarele de recuperare a sumelor privind concediile medicale, împreună cu documentele justificative anexate.
 • Eliberează adeverințe de venituri pentru angajați, pentru diverse situații
 • Întocmește și eliberează angajaților și foștilor angajați documente care certifică situația lor administrativă și salarială în perioada angajării (ex. pentru șomaj, pensionare, fișe fiscale, etc.)
 • Păstrează și arhivează documentele de personal în condiţii de siguranță, asigurându-se de confidențialitatea acestora și respectând întocmai cerințele legislației specifice în vigoare.

Îți oferim: pachet salarial atractiv, tichete de masă, decontare transport, abonament medical la clinică privată, instrumente de lucru (laptop, telefon), 1 zi pe săptămână WFH.

Menționăm că acest rol este pe perioadă determinată de 2 ani.

Dacă consideri că te potrivești descrierii, așteptam CV-ul tău la jobs@vait.ro!

Gestionar piese de schimb

Poziție disponibilă pentru filialele NHR Agropartners Constanța, Cluj și Carei.

Vrei să te dezvolți în domeniul vanzărilor de piese de schimb, esti o persoană organizată și îți dorești un loc stabil?

Înseamnă că ne potrivim!

Vino în echipa NHR  Agropartners si vei avea ocazia să contribui alături de noi la dezvoltarea agriculturii la adevăratul ei pontențial.

Ce ne așteptăm de la tine:

 • Să ai studii medii sau superioare tehnice
 • Să fii o persoană comunicativă, organizată, diplomată, cu spirit de echipă și inițiativă
 • Ne așteptăm să îți fie ușor să utilizezi sistemele IT, a aplicațiilor de gestiune si a celor de identificare piese de schimb

Cu ce te vei ocupa:

 • Vei asigura activitățile legate de identificarea, vânzarea și gestiunea pieselor de schimb.

În detaliu:

 • Asigurarea suportului tehnic clienților de piese de schimb interni și externi
 • Identificarea pieselor de schimb, comandarea acestora și urmărirea comenzilor procesate
 • Efectuarea de propuneri la definirea stocului de piese de schimb din punctul de lucru și gestiunea acestuia.

NHR Agropartners te va sprijini cu o echipă bine pregătită, perfomantă și de încredere, cu o experiență bogată si o prezentă în agri business de peste 20 de ani și cu un portofoliu de mărci premium de mașini și utilaje agricole  – DEUTZ-FAHR, JCB AGRI, Poettinger, Hardi, Bogballe.

Participăm des la training-uri pentru a ne dezvolta profesional, suntem deschiși și ne mândrim cu o echipă dedicată și prietenoasă.

Pachet salarial: salariu și bonusuri din vânzări piese de schimb, tichete de masă, decontare transport și abonament la o clinică medicală privată.

La început de drum sau senior, așteptăm CV-ul tau la jobs@vait.ro

Area Sales Agent

Poziție disponibilă pentru filialele NHR Agropartners Constanța, Cluj și Brăila.

Ești pasionat și motivat de vânzări? Te motivează să lucrezi într-o echipă dedicată și prietenoasă?

Înseamnă că ne potrivim!

Ne mândrim cu o echipă implicată, talentată și mereu pozitivă!

Vino în echipa NHR Agropartners și vei avea ocazia să contribui alături de noi la dezvoltarea agriculturii la adevăratul ei pontențial.

Vei promova mașini și utilaje agricole performante și vei acționa ca un partener și consultant, atât pentru clienții noștri existenți cât și pentru noii clienți cu care îti vei îmbogații portofoliul.

Îți vei dezvolta abilitățile de vânzare, negociere și comunicare într-un mediu dinamic și antrenant.

NHR Agropartners te va sprijini cu o experientă și o prezență în agri business de peste 20 de ani și cu un portofoliu de brand-uri premium de mașini și utilaje agricole  – DEUTZ-FAHR, JCB AGRI, Poettinger, Hardi, Bogballe.

Avem o echipă de aftersales bine pregatită, performanță și de încredere prezentă în zonă.

Participăm des la training-uri pentru a ne dezvolta profesional, suntem deschiși și ne simțim ca o familie.

Îti oferim: comisioane din vanzări, tichete de masă, abonament la o clinica privată, masină de companie, telefon și laptop.

NHR Agropartners te va sprijini cu o echipă bine pregătită, performantă și de încredere, cu o experiență bogată și o prezență în agri business de peste 20 de ani și cu un portofoliu de brand-uri premium de mașini și utilaje agricole  – DEUTZ-FAHR, JCB AGRI, Poettinger, Hardi, Bogballe. Participăm des la training-uri pentru a ne dezvolta profesional, suntem deschiși și  ne simțim ca o familie.

Ne mândrim cu angajamentul nostru față de calitate, fiabilitate și servicii excelente pentru clienții noștri.

Dacă consideri că te potrivești descrierii, așteptam CV-ul tău la jobs@vait.ro!

Regional Team Leader Service

Poziție disponibilă pentru filiala NHR Agropartners Craiova.

Căutăm un profesionist dedicat și pasionat pentru a prelua rolul de Regional Team Leader Service în echipa noastră. În această poziție, vei fi responsabil de gestionarea și coordonarea activităților de service și reparații în punctul nostru de lucru Craiova.

În detaliu:

 • Supervizarea și conducerea echipei de tehnicieni din departamentul service al punctului de lucru;
 • Planificarea și programarea eficientă a activităților de service pentru a asigura o utilizare optimă a resurselor;
 • Asigurarea respectării standardelor de calitate și a procedurilor de lucru pentru a garanta servicii excelente pentru clienți;
 • Diagnosticarea și rezolvarea problemelor complexe la utilajele agricole, oferindu-le clienților soluții eficiente și durabile;
 • Monitorizarea stocurilor de piese de schimb și a instrumentelor de lucru necesare pentru desfășurarea activităților de service.

Ne așteptăm de la tine să ai:

 • Experiență relevantă în domeniul reparațiilor și întreținerii utilajelor agricole, cu cel puțin 2 ani de experiență într-o poziție similară;
 • Abilități tehnice și cunoștințe solide în domeniul mecanicii;
 • Abilități de conducere și management, cu capacitatea de a motiva și de a ghida o echipă;
 • Orientare către detalii și atenție la calitate, cu abilitatea de a rezolva probleme complexe în mod eficient;
 • Abilități excelente de comunicare și relaționare interpersonală;
 • Flexibilitate și disponibilitate pentru a lucra într-un mediu dinamic.

Așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem viitorul membru al echipei noastre, pasionat de tehnologie și agricultură!

Iți oferim:

 • Oportunitatea de a lucra într-o companie de renume în domeniul echipamentelor agricole, cu o echipă dedicată și profesionistă;
 • Remunerare competitivă și bonusuri, tichete de masă și abonament la o clinică medicală privată;
 • Instrumente de lucru: autoturism de companie, laptop și telefon;
 • Oportunități de dezvoltare profesională continuă;
 • Posibilitatea de a lucra cu tehnologii de ultimă generație în domeniul utilajelor agricole.

 

NHR Agropartners te va sprijini cu o echipă bine pregătită, performantă și de încredere, cu o experiență bogată și o prezență în agri business de peste 20 de ani și cu un portofoliu de brand-uri premium de mașini și utilaje agricole  – DEUTZ-FAHR, JCB AGRI, Poettinger, Hardi, Bogballe. Participăm des la training-uri pentru a ne dezvolta profesional, suntem deschiși și  ne simțim ca o familie.

Ne mândrim cu angajamentul nostru față de calitate, fiabilitate și servicii excelente pentru clienții noștri.

 

Dacă consideri că te potrivești descrierii, așteptam CV-ul tău la jobs@vait.ro!

Junior Field Service Specialist - Internship

Pozitii disponibile pentru filialele NHR Agropartners Călărași, Constanța, Craiova, Roșiori si Otopeni.

Dacă ești pasionat de tehnologie te așteptăm în echipa NHR, în calitate de Junior Field Service Specialist.

Programul nostru de practică oferă studenților pasionați de inginerie mecanică oportunitatea de a dobândi experiență practică valoroasă în domeniul utilajelor agricole.

În acest rol, veți avea oportunitatea de a asista specialiștii noștri în intervențiile de service efectuate atât în atelier, cât și pe teren.

În detaliu:

 • Asistarea în diagnosticarea și remedierea defecțiunilor la utilajele agricole.
 • Efectuarea operațiunilor de întreținere preventivă conform programului stabilit.
 • Asigurarea pregătirii și a curățeniei echipamentelor și a locului de lucru.
 • Însoțirea inginerilor la intervenții de service efectuate pe teren și oferirea suportului necesar.
 • Documentarea corectă a lucrărilor efectuate și a oricăror observații relevante.

Ne așteptăm de la tine să ai:

 • Cunoștințe în domeniul mecanicii
 • Abilități tehnice bune și capacitatea de a învăța rapid și eficient.
 • Orientare către detalii și atenție la calitatea lucrului.
 • Abilități de comunicare și colaborare în echipă.
 • Flexibilitate și disponibilitate pentru deplasări pe teren.

Îți oferim:

 • Oportunitatea de a dobândi experiență practică într-un domeniu dinamic și interesant.
 • Supraveghere și îndrumare din partea specialiștilor noștri
 • Posibilitatea de a lucra cu tehnologii de ultimă generație în domeniul utilajelor agricole.
 • Flexibilitate în programul de lucru și posibilitatea de a obține o remunerare atractivă.

Cum se aplică:

Dacă îndeplinești cerințele de mai sus și ești interesat să te alături echipei noastre, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău la adresa jobs@vait.ro sau stefana.stoenescu@vait.ro

Așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem viitorul membru al echipei noastre, pasionat de tehnologie și agricultură!

Inginer/Tehnician mecanic

Pozitii disponibile pentru filialele NHR Agropartners Bacau, Calarasi, Cluj, Craiova si Teleorman.

Esti pasionat de domeniul tehnic? Te motivează să lucrezi într-o echipă dinamică, profesionistă și prietenoasă?

Înseamnă că ne potrivim!

Ne mândrim cu o echipă dedicată, talentată și prietenoasă!

 

Vino în echipa NHR Agropartners și vei avea ocazia să contribui alături de noi la dezvoltarea agriculturii la adevăratul ei pontențial.

Ca Inginer/ Tehnician Mecanic te vei implica activ în reparația de mașini și utilaje agricole, atât pe teren cât și în atelierele noastre și vei acționa ca un partener și consultant tehnic pentru clienții noștri.

Iți vei perfecționa abilitățile tehnice, de reparație, diagnoză și comunicare într-un mediu dinamic și antrenant.

Ne așteptăm de la tine să ai studii medii sau superioare tehnice, să îți placă mașinile și utilajele agricole, să înțelegi o documentație tehnică, să ai spirit de echipă și inițiativă.

 

NHR Agropartners te va sprijini cu o echipă bine pregătită, performantă și de încredere, cu o experiență bogată și o prezență în agri business de peste 20 de ani și cu un portofoliu de brand-uri premium de mașini și utilaje agricole  – DEUTZ-FAHR, JCB AGRI, Poettinger, Hardi, Bogballe. Participăm des la training-uri pentru a ne dezvolta profesional, suntem deschiși și  ne simțim ca o familie.

 

Junior sau Senior, cu sau fără experiență în domeniul nostru, așteptam CV-ul tău la jobs@vait.ro!