NHR Agropartners ofera o gama complexa de servicii conexe vanzarii de utilaje agricole, de la produse de finantare la servicii de reparatii si intretinere utilaje agricole.

SERVICII REPARATII SI INTRETINERE UTILAJE AGRICOLE

Echipa tehnica este  formata din 120 de specialiști care sunt instruiti periodic pentru a oferi solutii tehnice pentru orice problema semnalata la utilajele din portofoliu. Fiecare filiala are propria ei echipa de service si propriul ei atelier echipat cu scule necesare efectuarii diagnosticelor avansate.

Deasemenea, fiecare filiala dispune de o masina specializata pentru schimbari filtre si uleiuri conform manualului de operare al producatorului de utilaje. Departamentul de Service este echipat cu o flota de 70 de masini pregatita pentru interventiile de service mobile.

Echipa de service este disponibila pentru o informare cat mai corecta asupra costurilor si posibilitatile de echipare optionala ale utilajelor.

Costurile standard incepand cu 1 August 2022 sunt:

  • Tarif transport: 3.5 lei/km net, fara TVA (se factureaza un singur drum – dus , calculat ca și distanta intre filiala la care sunteti alocat si locul interventiei)
  • Tarif manoperă: 200 lei/ora, fara TVA.

Garantam pentru lucrarile executate. Pentru a asigura o interventie cat mai rapida a echipei puteti opta pentru contractul nostru de vanzare cumparare si prestari servicii.

Aflati care este cel mai apropiat service NHR Agropartners aici: https://nhr.ro/contact/

FINANTARE

NHR Agropartners ofera solutii de credit si leasing pentru achizitionarea echipamentelor agricole. O echipa de analisti financiari este disponibila pentru a va oferi raspunsuri personalizate si pentru a alege schema de finantare potrivita, in functie de structura si activitatea dumneavoastra.

Parteneriatele cu cativa furnizori de servicii financiare din tara dar si din afara ei permit NHR sa va garanteze termene si conditii atractive.

De ce sa alegeti un imprumut de tip credit sau leasing?

Daca optati pentru imprumuturile oferite de NHR Agropartners prin intermediul partenerilor nostri de finantare veti avea urmatoarele beneficii:

  • Depunere usoara a documentelor
  • Suport de la experti financiari, alegerea celor mai bune solutii de finantare
  • Rate sezoniere
  • Perioada de imprumut de pana la 7 ani